vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Chalet

Op vakantie in een houten chalet

Onze gezellige, eenvoudige houten chalets zijn het hele jaar door geopend en vormen een perfect verblijf voor het hele gezin. De chalets zijn toegankelijk voor zes personen.

De slaapkamers van het chalet

De drie slaapkamers in het zespersoons chalet zijn gelegen op de begane grond en elk voorzien van twee 1-persoonsbedden. Voor beddengoed dient u zelf te zorgen of u maakt gebruik van de mogelijkheid om het bij ons te huren.

De woonkamer en keuken van het chalet

De woonkamer wordt gekenmerkt door zijn vele houten elementen en is gezellig, maar eenvoudig ingericht. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, een magnetron en een koelkast. Het chalet beschikt over een toilet. Om te douchen kunt u gebruikmaken van de algemene sanitaire ruimte op de camping.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide