vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

De camping

Een camping midden in de natuur

Aan de rand van natuurgebied Het Keelven ligt Camping de Kuilen, omgeven door bossen, heide, vennen en natuurreservaten. We nodigen u van harte uit om te komen genieten van al het moois dat onze camping en de omgeving te bieden heeft.

Eropuit met uw paard over de ruiterroutes, wandelen door de bossen, fietsen in strabrechtse heide Nationaal Park De Groote Peel, golfen op de naastgelegen golfbaan en tal van andere activiteiten in de omgeving, maken uw verblijf onvergetelijk. We bieden de paardenliefhebber zelfs de mogelijkheid om zijn eigen paard of pony mee te nemen, want stalling is ruimschoots aanwezig op de camping!

Kamperen op de camping of verblijf in een chalet of vakantiehuisje

Camping de Kuilen staat bekend om de gemoedelijkheid, de rust en ruimte, de Brabantse gastvrijheid, maar bovenal de gezelligheid. Iedereen is welkom op Camping de Kuilen! Naast kamperen met uw tent, caravan of camper is het ook mogelijk om vakantie te vieren in een van onze accommodaties, zoals het houten chalet, een vakantiehuisje of misschien wel in de groepsaccommodatie. Kamperen is mogelijk van 15 maart tot 1 november, en de accommodaties zijn het hele jaar geopend. Eén ding is zeker: het is er genieten geblazen!

Aankomst: 14:00 uur
Vertrek: 11.00 uur

 

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide