vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Golfen

Golfen in de natuur

Bent u liefhebber van golf of wilt u graag kennismaken met deze sport? Camping de Kuilen grenst aan Golfbaan De Swinkelsche, aan de rand van de Strabrechtse Heide: een oase van rust, natuur en heel veel ruimte. En wij kunnen u vertellen: het is er goed toeven! Zowel voor beginners als gevorderden is het meer dan de moeite waard om eens een swing te komen wagen. De holes zijn breed opgezet en op verrassende manieren bespeelbaar.

Golfen op een kwalitatief hoogwaardige baan

Landbouwgrond van de familie Swinkels werd omgezet in natuurgrond en zo vormde zich jaren geleden het terrein van Golfbaan De Swinkelsche. Een bijzondere ontwikkeling is dat de voorheen kaarsrechte, twee kilometer lange Peelrijt, onlangs zijn oorspronkelijke meanderende stroom weer terugkreeg. Hij slingert nu prachtig door het terrein van de golfbaan. De oevers van het beekje werden omgevormd tot een ecologische verbindingszone.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide