vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Kampeerplek

Een kampeerplek in een natuurrijke omgeving

Ontspannen gaat vanzelf op Camping de Kuilen. De camping is namelijk van alle gemakken voorzien om in alle rust te vertoeven in en om uw camper, caravan of tent. Er hangt een gemoedelijke sfeer en een praatje met de andere campinggasten is snel gemaakt.

Ruime kampeerplekken, van alle gemakken voorzien

De kampeerplekken zijn ruim gesitueerd over zes velden en voorzien van water en stroom. Om precies te zijn, kent elke kampeerplek een afmeting van 10×15 meter en is uitgerust met een eigen parkeerplaats. De goed verzorgde sanitaire voorzieningen liggen centraal en zijn vanuit elke hoek snel te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om voor langere tijd op Camping de Kuilen te verblijven op een vaste seizoensplaats.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide