vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Mountainbiken

Mountainbiken in de natuur

Naast het uitgebreide net aan fiets- en wandelpaden zijn de afgelopen jaren ook veel vaste routes voor mountainbikers aangelegd in De Peel. De sportieve terreinfietser geniet volop van al het natuurschoon dat de omgeving van Camping de Kuilen te bieden heeft. Leuke singletracks, enkele venijnige korte klimmetjes en paden met los zand, gecombineerd met afwisselende natuur, bos, heide en vennen zorgen ervoor dat de mountainbiker zijn hobby volop kan uitoefenen.

Mountainbiken over prachtige routes

Aanraders zijn de Lieropse Heideroute en de Somerense Heideroute, twee routes die gekenmerkt worden door pittige meters, maar ook stukken die voor de minder getrainde mountainbiker goed te doen zijn.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide