vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Vakantiehuisje

Op vakantie in een vakantiehuisje

Onze sfeervolle vakantiehuisjes zijn het hele jaar door geopend en lenen zich ideaal voor een gezellig uitje met het hele gezin. De vakantiehuisjes beschikken over twee slaapkamers en zijn toegankelijk voor vier of vijf personen.

De slaapkamers van het vakantiehuisje

De twee slaapkamers in het vierpersoonshuisje zijn gelegen op de begane grond en voorzien van vier 1-persoonsbedden. De twee slaapkamers in het vijfpersoonshuisje zijn gelegen op de begane grond en voorzien van twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbed met stapelbed erboven. Bij aankomst ligt beddengoed klaar.

De woonkamer, badkamer en keuken van het vakantiehuisje

De woonkamer wordt gekenmerkt door zijn vele houten elementen en is gezellig ingericht met een sfeervolle zithoek inclusief tv. De compleet ingerichte keuken is voorzien van een magnetron en vaatwasser. De badkamer beschikt over een toilet en inloopdouche. Het vakantiehuisje is voorzien van vloerverwarming.

Overige informatie over het vakantiehuisje

Het terras aan het vakantiehuisje is overdekt, zodat u ook met minder weer buiten kunt zitten. Tevens is er een schuur waar uw fietsen, motoren of kinderwagen veilig gestald kunnen worden. Bij het vakantiehuisje heeft u de mogelijkheid om uw auto te parkeren.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide