vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Fietsen in de Peel

Fietsen in De Peel en over de Strabrechtse Heide

Camping de Kuilen begeeft zich nabij natuurgebied de Strabrechtse Heide en aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, beschermde stukken natuur die bekend staan om hun prachtige flora en fauna. Speciaal voor de fietsliefhebbers zijn er fietspaden aangelegd. Via knooppunten kiest u gemakkelijk uw eigen weg op het fietsroutenetwerk van De Peel, met een routekaart of online fietsrouteplanner. Het routenetwerk bestaat uit wel 600 kilometer aan routes!

Fietsen in De Peel over een prachtig fietsroutenetwerk

Ook met een themafietsroute kunt u Brabant en Limburg op de fiets ontdekken. Op deze speciale routes vindt u meer informatie over de historie van De Peel en bezienswaardigheden onderweg. Ervaar De Peel op pedalen: ontdek kunst en monumenten, geniet van de vele natuurgebieden en Peelse landschappen en beleef waterrijke gebieden, bossen en heide. Er zijn voldoende plekken met fietsverhuur en fietswinkels in de buurt en u kunt eenvoudig uw e-bike opladen in De Peel.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide