vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Groepsaccomodatie

Gezellig groepsuitje in een groepsaccommodatie

Onze ruime groepsaccommodatie is het hele jaar door geopend en leent zich ideaal voor een gezellig groepsuitje met uw sportclub, schoolklas, vriendengroep, studentenvereniging of met de hele familie. De accommodatie beschikt over zes slaapkamers en is toegankelijk voor maximaal 48 personen.

De kamers van de groepsaccommodatie

De zes slaapkamers, gelegen op de begane grond, zijn elk voorzien van vier stapelbedden. Er is één sanitaire ruimte voorzien van vier wastafels, vier toiletten en vier douches. U dient zelf uw beddengoed mee te nemen.

De woonkamer en keuken van de groepsaccommodatie

De woonkamer is gezellig ingericht met een kleine zithoek en lange tafels en stoelen. De keuken is ingericht met twee fornuizen, twee koelkasten, een magnetron en een vaatwasser. Er zijn grote potten en pannen aanwezig om voor de hele groep een maaltijd te bereiden.

Overige informatie over de groepsaccommodatie

Tijdens de mooie dagen van het jaar vertoeft u op het gedeeltelijk overdekte terras, waar u met uw gezelschap geniet van een barbecue of een geheel verzorgd frietbuffet door Camping de Kuilen. Verder kan er voor sport en spel gebruik gemaakt worden van een groot veld op onze camping. In overleg is bij ons heel veel mogelijk. Voel je vrij om eens een kijkje te komen nemen om een indruk te krijgen van de groepsaccommodatie.

 

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide