vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Paardenvakantie

Een paardenvakantie of ponykamp in De Peel

Camping de Kuilen biedt paardenliefhebbers de uitgelezen kans om hun vakantie te combineren met hun grootste hobby: paardrijden. De natuurrijke omgeving leent zich uitstekend voor een schitterende ruitervakantie met uw eigen paard, want stalling is ruimschoots aanwezig op Camping de Kuilen. De vele ruiter- en menroutes worden gekenmerkt door goed begaanbare zandpaden in een prachtig natuurgebied.

Een paardenvakantie inclusief verblijf op de camping of in een vakantiehuisje

Een paar dagen eropuit met uw paard? Tijdens uw paardenvakantie kunt u verblijven in een vakantiehuisje, chalet of groepsaccommodatie, of uiteraard in uw eigen tent, caravan of camper. Natuurlijk komt ook uw paard niets tekort op Camping de Kuilen, want het wordt voorzien van hooi, stro en krachtvoer. Tevens kunt u naar wens gebruikmaken van onze overdekte rijhal. Voor uw waardevolle tuitage is er een afsluitbare zadelkamer. Kortom: een onvergetelijke paardenvakantie beleeft u op Camping de Kuilen!

 

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide