vekabo
vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Ruiterroutes

Wandelen in De Peel en over de Strabrechtse Heide

Nationaal Park De Groote Peel en de Strabrechtse Heide zijn beschermde stukken natuur die bekend staan om hun prachtige flora en fauna. De gebieden lenen zich uitstekend voor een bewonderenswaardige wandeling tijdens uw verblijf op Camping de Kuilen. Speciaal voor de liefhebbers zijn daarom de mooiste wandelroutes uitgestippeld. Camping de Kuilen ligt nabij het Pelgrimspad; een lang wandelpad dat loopt van Amsterdam naar het Belgische Visé, net over de grens bij Maastricht. Ook aan te raden zijn de Zomervenroute, de Witvenroute, de Keelvenroute, de Bontvenroute, de Houtbroekroute, de Vlerkenroute en de Onderduikersroute; allen met ANWB-bordjes bewegwijzerde wandelroutes.

Ontdek de geheimen van De Peel en de Strabrechtse Heide

Ook het Allemanspad en de Vennenroute zijn aan te bevelen. Mooi en leerzaam zijn tevens de zogenaamde ‘Natuurleerpaden’, waarbij langs de routes borden zijn geplaatst met informatie over de geheimen van de natuur die langs het pad te zien zijn. Er zijn twee Natuurleerpaden: ’t Cronepad en Bos- en natuurleerpad Somerense Heide.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide