vekabo

Meer informatie of boeken?

Wij helpen u graag persoonlijk

Bel: 0493 494 582

Wandelen in de Peel

Vanaf de volgende plaatsen vertrekken een of meerdere met ANWB-bordjes bewegwijzerde wandelroutes:

Zomervenroute: 9 km. met afkortingsmogelijkheid
Parkeer- en picknickplaats bij de Somerense Heide, nabij de weg Someren-Heeze

Witvenroute: 5 km. met afkortingsmogelijkheid

Keelvenroute: 7 km.
Parkeerplaats De Vloeten, gelegen langs de weg Lierop-Someren.

Bontvenroute: 5 km. met afkortingsmogelijkheid.

Vlerkenroute: 7 km.

Houtbroekroute: 8 km.
Wilhelminaplein, centrum Someren-Dorp.

Makkelijk en zonder zorgen wandelen

De wandelroutes lopen in één richting (meestal linksom), en zijn zo gemaakt dat het voor de wandelaar ook mogelijk is om alle routes aaneengeschakeld te bewandelen. Ook is het mogelijk delen van de routes te lopen en zodoende kleinere rondes te lopen. Middels borden “routeverbinding” wordt de wandelaar gewezen op de mogelijkheid over te stappen op een andere route.
Naast de wandelroutes zijn er ook nog de zogenaamde ‘Natuurleerpaden’, waarbij er langs de routes borden zijn geplaatst met daarop aanvullende informatie over de natuur die langs het pad te zien is.

Er zijn twee Natuurleerpaden:

’t Cronepad, gelegen aan de Doncksedreef: ca. 1,5 km
Bos- en natuurleerpad Somerense Heide, gelegen in de Somerense Heide, met als vertrekpunt de parkeerplaats nabij de weg Someren-Heeze: ca. 3,5 km.

Zie sfeer-impressie voor meer foto's

Klik op onderstaande faciliteiten voor een sfeerimpressie.

Onze camping biedt tevens de volgende faciliteiten: Wasmachine en droger, Skelters, Sportveld, Afsluitbare zadelkamer, Gratis WiFi.

Alle mogelijke voorziening aanwezig…

Onze faciliteiten

Camping de Kuilen biedt u alle faciliteiten die nodig zijn voor een aangenaam verblijf. De kleinste gasten kunnen naar hartenlust spelen in het speeltuintje terwijl de ouders of opa’s en oma’s een drankje nuttigen en een potje biljart spelen in de kantine.

Lees meer...

Natuurlijke omgeving met veel beleving…

Wat biedt de Heihorsten?

Camping de Kuilen bevindt zich te midden van de meest prachtige natuurparken, en diverse karakteristieke dorpskernen met fraaie monumenten, molens en kapelletjes. De natuurliefhebber kan al wandelend, op de fiets, te paard of op de mountainbike zijn hart ophalen in de Somerense Heide, het Keelven, de Strabrechtse Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Hiervoor zijn diverse mooie routes beschikbaar. Tevens grenst Camping de Kuilen aan Golfbaan De Swinkelsche, waar natuur, rust en ruimte samenkomen in een prachtig golfcomplex.

Lees meer...

Kuilvenweg 15
5712 PD
Someren-Heide